A Huawei szeptember közepén már bemutatta a Watch GT 4 okosóra-sorozatot, de a meglepetés nem ért véget itt, ugyanis debütált a MatePad 11.5 PaperMatte Edition táblagép és az Ultimate Gold Edition aranyóra is. Ebben a cikkben a táblagépre fókuszálunk, amely egy már ismert modell, de most a képernyő terén kapott újításokat.

HUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Edition

Ahogyan azt már említettük, a frissítés főként a képernyőt érinti. A Huawei itt egy olyan panelt kínál, amelynek textúrája egy papírlapot imitál, csökkentett csillogással és egy természetesebb írási élményt nyújtó M-Pencil stylussal. A cég ígérete szerint a szemek fáradékonysága is csökken majd ezen változtatásokkal, és várhatóan a fényerő is mérséklődni fog.

HUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Edition
HUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Edition

Egyébként a táblagép más jellemzői változatlanok maradnak. A Snapdragon 7 Gen1 lapka, az 11,5 colos TFT LCD képernyő (2200 x 1440 pixel) 120Hz-es frissítési rátával, és a 7700 mAh-s akkumulátor 22,5W-os töltéssel továbbra is a részei a készüléknek. 8 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerával, valamint 8 GB RAM-mal és 256 GB flash tárhellyel is rendelkezik.

A táblagép HarmonyOS 3.1 operációs rendszerrel fut, és ezt a terméket valóságbeli körülmények között kell kipróbálni ahhoz, hogy megértsük, milyen előnyöket nyújt a papírszerű képernyő textúra. Az ára 500 euró (kb. 190 000 Ft), és szeptember 19-től lesz kapható.

Egyébként mi is teszteltük az alap MatePad 11.5 modellt..

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!