Ha van két márka a mobiltelefon-piacon, amelyek óvatosan bánik a gyors töltéssel, az egyértelműen a Samsung és az Apple. Míg az Apple mindig is visszafogott volt ezen a területen, a dél-koreai vállalat a Galaxy Note 7-zel kapcsolatos problémák után döntött úgy, hogy korlátozza a töltési sebességet, és ezzel elkerülje egy újabb katasztrófát.

Samsung Galaxy S24

Tehát, ami a Samsung Galaxy S24-et illeti, a frissen kapott kínai 3C hitelesítés alapján úgy tűnik, hogy nem lesz jelentős előrelépés a töltési sebességben. Az S24 modellnél a maximális töltési sebesség 25W, míg az S24+/S24 Ultra modelleknél 45W lesz. És nem, ezek nem lenyűgöző számok, mert a csúcs töltési sebesség csak néhány percig tarthat..

Ez alapján tehát nem várhatóak meglepetések ezen a területen. De egyre több pletyka kering egy lehetséges 5000 mAh-s akkumulátorral az S24+ modellel kapcsolatban, ami kompenzációt hozhat a korlátozott töltési sebességért. A telefonok a kínai 3C hitelesítésnél SM-S9210 (S24), SM-S9260 (S24+) és SM-S9820 (S24 Ultra) azonosítókkal jelentek meg.

A bejelentést 2024 januárjában várjuk, és úgy tűnik, az Exynos lapka is visszatérhet a képbe.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!