Ma a Huawei bemutatta legújabb óráját, a Watch GT 4-et, amely a spanyolországi Barcelonában látott napvilágot. A “Fashion Forward” stratégia részeként a cég hét különböző dizájnból álló órakollekciót dobott piacra. Ezek között van 41 mm-es és 46 mm-es méretű változat is. Lássuk, mit kínál számunkra ez az új, egészség- és fitneszcentrikus okosóra.

A Huawei Watch GT 4 óra elegáns kivitelben és fejlett egészségügyi funkciókkal debütált
A Huawei Watch GT 4 óra elegáns kivitelben és fejlett egészségügyi funkciókkal debütált

A Watch GT 4 46 mm-es változata oktogonális kivitelben, erős és robusztus megjelenéssel rendelkezik. A 41 mm-es változatot finom és nőies dizájn jellemzi, ami a kifinomult ékszerek inspirációját viseli magán. Az óra hét különböző színben érhető el, és választhattok például egy 46 mm-es, acél szíjjal és integrált számlappal rendelkező modellt is. Ezen kívül megtalálható egy barna bőrszíjas változat, a dinamikus Rainforest Green GMT-s kiadás, és egy sportos, fekete fluorelasztomer szíjjal rendelkező modell is.

A 41 mm-es változatnak van egy Piano Key nevű, két tónusú fémszíja, valamint egy Milanese stílusú ékszerinspirált szíja és egy fehér bőrszíja is. Ha a technológia rajongói vagytok, akkor a watch face-ek közül több mint 25 000-féle között válogathattok, hogy igazán egyedivé tehessétek az órátokat. A HUAWEI Watch GT 4 nem csak az új dizájnnal, hanem új funkciókkal is büszkélkedhet, például a Menstrual Cycle Management 3.0 és a Sleep Breathing Awareness programokkal.

Huawei Watch GT 4
Huawei Watch GT 4

Nyolc év kutatás és fejlesztés után a Huawei létrehozta az 5.5+ TruSeen változatot, amely 30%-kal pontosabb szívmonitorozást biztosít, még intenzív tevékenységek, például a futás vagy alacsony hőmérsékletű környezetben is. Az új TruSleep 3.0 technológia révén jobb rálátást nyerhettek az alvási ciklusaitokra, és lehetővé teszi, hogy ezeket a ciklusokat jobban megértsétek és szabályozzátok. Az alvás közbeni légzést is elemzi.

Az óra menstruációs ciklus-monitorozó rendszere is frissült, a 3.0 verzióra. Ez intelligensen elemzi és tárolja a felhasználó fiziológiai mutatóit: alvás közbeni szívritmust, testhőmérsékletet, légzésritmust, és még sok más, hogy előrejelzéseket adjon a ciklusról. A fitnesz területén új Activity Rings funkció, új Stay Fit alkalmazás és GNSS pozicionálás is megjelent. Az új érmes rendszer pedig még jobban motivál titeket.

A Stay Fit egy kalória menedzsment alkalmazás, amely valós időben követi a személyes egészségügyi paramétereket, így könnyen tudjátok menedzselni a kalória bevitelt.

Árakat is tudunk már, íme az alza.hu ajánlata:

Huawei Watch GT 41mm Variants

  • Huawei Watch GT 4 41mm White Leather Strap – 99 990 Ft
  • Huawei Watch GT 4 41mm Gold Milanese Strap – 119 990 Ft
  • Huawei Watch GT 4 41mm Stainless Steel Strap – 159 990 Ft

Huawei Watch GT 46mm Variants

  • Huawei Watch GT 4 46mm Black Fluoroelastomer Strap – 99 990 Ft
  • Huawei Watch GT 4 46mm Brown Leather Strap – 109 990 Ft
  • Huawei Watch GT 4 46mm Green Composite Strap – 109 990 Ft
  • Huawei Watch GT 4 46mm Stainless Steel Strap – 139 990 Ft
Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!