Szeptember 14-én, Barcelonában a HUAWEI egy fontos esemény keretében több új terméket is bemutatott, köztük a Watch GT4 órákat és a FreeBuds Pro 3 fülhallgatókat. Az igazán különleges bemutató azonban az Eyewear 2 okosszemüvegek voltak. Ezek a szemüvegek nem csak divatosak, de Zeiss lencsékkel és titánium kerettel is rendelkeznek.

HUAWEI Eyewear 2
HUAWEI Eyewear 2

A HUAWEI Eyewear 2 egy okosszemüveg, amelyen keresztül zenehallgatás is lehetséges az integrált hangszóróknak köszönhetően. Az akkumulátor élettartama akár 11 óra zenehallgatásra is elegendő, és a szemüvegek cserélhető Zeiss lencséket kaptak. A titánium keret mindössze 4,7 gramm, és az oldalain érintésvezérlés is található.

HUAWEI Eyewear 2

Nem szabad összetéveszteni ezeket a szemüvegeket olyan termékekkel, amelyek kiterjesztett valóságot vagy VR-t kínálnak. Az Eyewear 2 kifejezetten okosszemüveg. A HUAWEI már korábban is piacra dobott hasonló terméket, mégpedig az Eyewear első változatát, ami a HUAWEI P30 és P30 Pro készülékek idején debütált. A szemüveg oldalain található a Bluetooth szenzor, és mikrofonokon keresztül akár hívásokat is lehet fogadni vagy indítani.

Az új okosszemüveg továbbá kapható dioptriás lencsékkel is, hogy a látásproblémával küzdők számára is megfelelő legyen. A termék ára 300 euró, azaz körülbelül 110 000 forint, és október 18-tól lesz kapható.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!