Miután az Apple szeptember 12-i eseménye lezajlott, a következő nagy technológiai rendezvény az őszi szezonban a Google-é lesz. Az esemény valószínűleg október 4-én kerül megrendezésre, és itt debütál majd a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro is. Azonban nem csak a telefonokról lesz szó, hanem a Pixel Watch 2 okosóráról is, amelyhez most érkezett egy részletes teaser videó.

A Google Pixel Watch 2 októberben debütál, és minden szögből megmutatkozik a teaser videóban
A Google Pixel Watch 2 októberben debütál, és minden szögből megmutatkozik a teaser videóban

Az elmúlt napokban már láttuk a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro teaser videóját is, és most itt van a Pixel Watch 2 bemutatója. A 16 másodperces videóban egy teljesen kör alakú, az oldalakon ívelt kijelzőt, középre igazított koronagombot és egy diszkrét szíjrögzítő mechanizmust látunk, amely az Apple Watchéra hasonlít.

A termék hasonlít az első generációs Pixel Watch-ra, de új funkciókat is kap. Por- és vízálló lesz, és 384 x 384 pixel felbontású, 1,2 hüvelykes OLED kijelzőt kap. Úgy tűnik, hogy a Google most egy Qualcomm lapkát választ, valószínűleg egy Snapdragon W5+ Gen 1 modellt, 2 GB RAM-mal. Az óra Android 13-at és Wear OS-t fog futtatni, és 306 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami nagyobb, mint az első Pixel Watch 294 mAh-s akkumulátora.

A Google október 4-én tartja meg az eseményét New Yorkban, ahol ezeket a termékeket bemutatja, és ugyanazon a napon kezdődnek a előrendelések is.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!