Szeptember végéhez közeledve jó hírekkel szolgálhatunk az Apple rajongóknak és a tech-entuziastáknak szerte a világban. Az Apple bejelentette, hogy a következő nagy lanszáló eseménye szeptember 12-én lesz. A Wonderlust nevű rendezvényen bemutatásra kerül az iPhone 15-ös sorozat.

Az iPhone 15 család szeptember 12-én kerül bemutatásra az "Apple Wonderlust" eseményen

A Wonderlust eseményt élőben is követhetitek szeptember 12-én, magyar idő szerint 19:00-tól. A reflektorfénybe kerülnek az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max/Ultra modellek. Az is elképzelhető, hogy a 9-es szériájú okosórák is színre lépnek, beleértve egy rózsaszín változatot és egy második generációs Apple Watch Ultranak nevezett változatot. Még nem teljesen világos, hogy egy új AirTag is szerepet kap-e, de van még idő, hogy ezzel kapcsolatban is kikerüljenek információk.

Apple iPhone 15

Az új telefonok egyik legfontosabb újítása a Lightning port helyett az USB-C lesz. A termelési folyamat már elkezdődött, és a lapkák is legújabb generációsak lesznek. A telefonok képernyője Dynamic Island technológiával fog rendelkezni, és a kamera modulok is frissítést kapnak. Azt hallani, hogy az iPhone 15 Pro és Pro Max modellek kezdetben korlátozott darabszámban lesznek elérhetők, így ezekre valószínűleg várni kell majd néhány hetet.

Nemrégiben arról is értesültünk, hogy az iPhone 15 Pro 256 GB-os változata mekkora összegbe fog kerülni. Az ára a magyarországi piacra lépéskor valószínűleg 799.900 forint körül lesz, és több hivatalos kereskedőnél is elérhető lesz, akár 24 havi, kamatmentes részletre is.

Valószínű, hogy a Wonderlust eseményen új fejhallgatók és frissített táblagépek is bemutatkozhatnak, ha ezeket nem tartogatják egy későbbi, októberi eseményre. Minden bizonnyal szeptember 12-én, 19:00-tól többet tudunk majd, de addig is elképzelhető, hogy kiszivárognak fontos információk.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!