Egy hete, hogy a Google választ adott az Apple szeptember 12-i eseményére, és bejelentette, hogy az új Pixel 8 és Pixel 8 Pro modellek október 4-én kerülnek hivatalosan bemutatásra. Láthatóan alig bírják visszatartani az izgalmukat a közelgő eseményig.

Ma két előzetes videót is közzétett a vállalat. Az első kisfilm valamivel inkább az igazi előzetes kategóriába tartozik, és gyors pillantást enged a Pixel Watch 2 és a Pixel 8 Pro újdonságaira is. Egy órával később közzétették a második videót, amely alig nevezhető előzetesnek: 23 másodperc alatt gyakorlatilag teljes termék-bemutatót kaptunk.

A szivárgások ismét igaznak bizonyultak. A Pixel 8 és Pixel 8 Pro készülékek dizájnja nem változik jelentősen, viszont apró, de fontos frissítéseket kapnak. A Pro modell például hátul egy infravörös hőmérőt is kap, amit sokan nem értenek, de a LED vaku alatti “gumócska” valójában ez (ha esetleg kíváncsiak voltatok).

A Pixel Watch 2 külső megjelenése sem kínál sok meglepetést; az előző generációs modellel szinte azonos. Azonban reménykedünk abban, hogy a valódi innovációkat a készülék hardverében találjuk majd meg. Gyanítjuk, hogy ti is ugyanezt várjátok, különösen az akkumulátor élettartamának tekintetében..

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!