Mint minden évben, a Samsung idén is divatos változatokat készített legújabb termékeiből: a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Galaxy Watch6 most Thom Browne kiadásban is kaphatók. A dizájn, a kiegészítők és a háttérképek mind egyedi megjelenést kölcsönöznek a termékeknek.

Így ünnepli a Samsung és Thom Browne az egyedi stílust: új Galaxy Z Fold5 és Watch6 kiadások

A Galaxy Z Fold5 kialakítása igazi tisztelgés Thom Browne klasszikus stílusa előtt. Fekete kavicsos bőrrel és grosgrain részletekkel van ellátva. A külső oldalán piros, fehér és kék csíkok díszítik, hátul pedig textiltextúrájú üvegburkolat található. Fekete keret, arany zsanér és az arany gyűrűk a kamerák körül csak fokozzák az eleganciát. A limitált kiadás két bőr tokkal és egy különleges S-Pen-nel is érkezik. A csomagolásban még Thom Browne ikonikus “aktatáskája” is helyet kapott.

A Galaxy Watch6

A Galaxy Watch6 arany tónusú házzal, egyedi számlappal és oldalt gravírozott Thom Browne logóval kerül a boltokba. A Thom Browne klasszikus színei – piros, fehér és kék – a szíjon is visszaköszönnek. Ráadásul két bőrszíjat is kapsz: egy fekete kavicsos és egy piros-fehér-kék változatot. Ezek a színek az 25W-os adapteren, a vezeték nélküli töltőn és az USB-C-től USB-C-ig terjedő textil kábelen is megjelennek.

A Galaxy Z Fold5 és Watch6 Thom Browne kiadások: egyedi elegancia és limitált darabszám
A Galaxy Z Fold5 és Watch6 Thom Browne kiadások: egyedi elegancia és limitált darabszám

A Thom Browne kiadások mind a telefonból, mind az órából korlátozott számban lesznek elérhetők a Samsung online áruházában szeptember 12-től, kiválasztott piacokon.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!