Miután Elon Musk egy Tesla által inspirált tequilát dobott piacra, most egy újabb itallal rukkolt elő, szintén húzós áron. Ez a GigaBier névre hallgató sör, melynek ára nem kevesebb, mint 30 dollár, és a Cybertruck ihlette.

Tesla saját sört dobott piacra: A 30 dolláros GigaBier a Cybertruck ihlette

Egy pilsner jellegű sörkülönlegességről van szó, amelynek ízvilágát egy egyedi “Cyberhops” komlófajta határozza meg, amely citrusos, bergamottás és édes gyümölcsös ízjegyekkel gazdagítja a sört. Az üvegeken fekete etikett található, melyen foszforeszkáló Giga logó díszlik. A Tesla GigaBier a cég szerint a Cybertruck dizájnjának tükröződése, miközben méltóképpen köszönti a 500 éves német Reinheitsgebot sörkészítési hagyományt.

Tesla saját sört dobott piacra: A 30 dolláros GigaBier a Cybertruck ihlette

A Giga Fest-en bejelentett új termék után a Tesla bejegyezte a Giga Beer és Giga Bier védjegyeket is. A termék jelenleg csak Európában kapható, ahol Németországban gyártják, és 3 darabos csomagokban 89 eurós áron érhető el. Minden üveg/doboz 5% alkoholtartalmú és 330 ml sört tartalmaz. Egyelőre a termék nem kapható az Egyesült Államokban, csak a bejegyzési kérelem benyújtása történt meg.

Tesla saját sört dobott piacra: A 30 dolláros GigaBier a Cybertruck ihlette

2020-ban a Tesla egy limitált kiadású Tequilát, az úgynevezett Teslaquilát dobott piacra, amely 100% agave tequila anejo alapú. A Tesla által bemutatott további egyedi termékek közé tartozik a szénrost surfdeszka, külső akkumulátorok, dzsekik, lángszórók, órák és sörnyitók.