A barcelonai Mobile World Congress 2023 technológiai vásáron az Honor bemutatta a Magic5 sorozatot, többek között a Magic5 Pro modellt – egy valódi csúcskategóriás okostelefon, amely a várt kameraráncfelvarrást hozza az OIS támogatás bevezetésével. Ma megtudtuk, hogy a készülék kereskedelmi megjelenése Kínában április 13-án lesz, és így merül fel a kérdés, hogy mikor kezdődik a globális debütálás.

HONOR Magic5 Pro: hamarosan hódít Kínában, mikorra várható a globális piacra való betörés?

A román nyelvű testvéroldalunk készített egy kézből jövő bemutatót erről a telefonról a MWC-n, amelyet itt megtekinthettek. A készülék igazán érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, a 6,81 hüvelykes 120 Hz-es LTPO OLED kijelzőtől kezdve a Snapdragon 8 Gen2 processzoron át egészen a 16 GB RAM-mal és a 512 GB gyors UFS 4.0 tárhellyel rendelkező maximális konfigurációig.

Sztereó hangszórókkal, ultra-széles látószögű és 3D ToF kamerával rendelkező dupla szelfikamerával és hátul 50 MP-es tripla kamerával rendelkezik (széles OIS + periszkóp, 3,5x optikai zoom, OIS + ultra-széles). Természetesen Wi-Fi 6, IP68 tanúsítvány, ujjlenyomat-olvasó a kijelző alatt és 5100 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltést kínál.

A globális megjelenéssel kapcsolatban nagy esély van arra, hogy a telefon eljusson a világpiacra tavasz végéig vagy legkésőbb június elejéig.