Szokatlanul nagy méretű információszivárgás előzte meg egy Apple termék, a Beats Studio Buds+ fülhallgató debütálását, amikor a termék véletlenül felkerült az Amazon listájára. Ma hivatalosan is napvilágot látott a termék, amelynek tulajdonságai megerősítést nyertek: elérhető fekete, krém és izgalmas átlátszó kivitelben, továbbfejlesztett zajszűrési funkcióval, valamint irigylésre méltó üzemidővel. Az alábbiakban ismertetjük a részleteket.

Megérkezett az Apple Beats Studio Buds+ fülhallgató: átlátszó kivitelben, fejlett zajszűréssel és kiemelkedő üzemidővel

A fülhallgatók egy saját fejlesztésű Beats chippel rendelkeznek, és mind Android, mind iOS telefonokkal párosíthatók. Az Apple készülékekkel a Siri funkciót támogatják, és megjelennek a Find My alkalmazásban, mint az AirPods termékek. Ugyancsak támogatják a Google Fast Pair funkciót és integrálhatók a Google Find My alkalmazásba Android eszközök esetében. Az Apple szerint a termék 95%-ban eltérő belső komponenseket tartalmaz, mint az előd Beats Studio Buds modell.

Megérkezett az Apple Beats Studio Buds+ fülhallgató: átlátszó kivitelben, fejlett zajszűréssel és kiemelkedő üzemidővel

A hívások minőségének érdekében háromszor nagyobb mikrofonokkal szerelték fel, az IPX4 tanúsítvány pedig izzadás- és esőállóságot biztosít. A zajszűrő funkció 1,6-szor hatékonyabb, míg a átlátszósági mód kétszer hatékonyabb, mint a korábbi Studio Buds modellé. A fülhallgatók támogatják a térhatású hangzást Dolby Atmos technológiával, de nem rendelkeznek fejmozgást követő funkcióval, mint néhány AirPods vagy Beats Fit Pro modell.

Megérkezett az Apple Beats Studio Buds+ fülhallgató: átlátszó kivitelben, fejlett zajszűréssel és kiemelkedő üzemidővel

Az új modell akár 36 órás üzemidőt is képes nyújtani a töltőtok segítségével. A fülhallgatók 9 órás folyamatos audió visszajátszást biztosítanak, a tok pedig további 27 óra üzemidőt kínál. Gyorstöltést is támogat, így mindössze 5 perc töltéssel egy órás zenehallgatás érhető el.

Az új Beats Studio Buds+ fülhallgatók fekete/arany, elefántcsont és egy különleges átlátszó változatban kaphatók, az utóbbi azok számára, akik egyedi kinézetű terméket keresnek. Az Egyesült Államokban már elérhetőek, 169,9 dolláros áron (~59 000 Ft), Európában azonban csak később lesznek kaphatók, várhatóan körülbelül 200 eurós áron (~76 000 Ft).

A fentiek alapján világos, hogy az Apple Beats Studio Buds+ fülhallgatói több szempontból is jelentős előrelépést jelentenek az előző modellekhez képest. A továbbfejlesztett zajszűrő funkció, a hosszabb üzemidő, valamint a többféle színben és kivitelben való elérhetőség mind hozzájárulnak a felhasználói élmény javításához, és biztosítják, hogy a fülhallgatók megfeleljenek a legkülönbözőbb igényeknek is.