Úgy tűnik, az Apple hamarosan bemutatja a Beats Studio Buds (2021) utódját, a Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgatókat. A termék a hivatalos bejelentés előtt véletlenül felkerült az Amazonra, ahol részletes képek, specifikációk és árak is olvashatók voltak. Az oldal azóta eltávolításra került. Az új modellt várhatóan május 18-án jelentik be hivatalosan, és az Egyesült Államokban 169,95 dollárba (kb. 58 500 Ft) kerül majd.

A Beats Studio Buds+ fülhallgatók rövid időre felbukkantak az Amazonon átlátszó tokban, május 18-tól lesznek hivatalosan kaphatók

A fülhallgatók fehér vagy fekete színben kaphatók lesznek, illetve lesz egy átlátszó változat is, a Nothing által diktált trendet követve. A készülék designja nem tér el jelentősen az előző generációtól. Ugyanakkor a fülhallgatók üzemideje jelentősen megnövekedett, akár 36 óra zenehallgatást is biztosítva a töltőtok segítségével, szemben a Beats Studio Buds (2021) 24 órájával.

A Beats Studio Buds+ fülhallgatók rövid időre felbukkantak az Amazonon átlátszó tokban, május 18-tól lesznek hivatalosan kaphatók

Az új modell IPX4 vízállósági minősítéssel, Spatial Audio támogatással, nagyobb mikrofonokkal és négy különböző méretű szilikon füldugóval rendelkezik. A Beats Studio Buds+ aktív zajcsökkentő funkciója (ANC) 1,6-szor erősebb a háttérzaj kiszűrésében, és a Transparency mód kétszer hatékonyabb az előző modellnél.

A fülhallgatók USB-C csatlakozóval lesznek tölthetők, Siri kéz nélküli támogatással és az Apple Find My alkalmazásban való megjelenéssel. Az iPhone mellett az Android telefonokhoz is csatlakoztathatók lesznek.

A jelenlegi Studio Buds Magyarországon 57.990 Ft kapható (kb. 37 944 Ft). Ha az Amazonon talált ár helytálló, a Buds+ változat várhatóan kb. 58 500 – 62 000 forintba kerülhet a magyar piacon.