A Xiaomi 15 Pro, mely év végén kerül piacra, lesz az egyik első telefon a Snapdragon 8 Gen 4 processzorral. A legújabb szivárogtatásokból, a Digital Chat Station forrásból, most az akkumulátor kapacitását és a töltési képességeket ismerhetjük meg. Az új modell egy 5400 mAh-s akkumulátorral érkezik, 100W vezetékes töltéssel, valamint vezeték nélküli töltést is támogat. Érdekesség, hogy a prototípus jelenleg 120W-os töltést használ, bár a túlmelegedés elkerülése érdekében ez valószínűleg nem lesz végleges.

a Digital Chat Station forrásból, most az akkumulátor kapacitását és a töltési képességeket ismerhetjük meg

A Xiaomi dönthetett volna nagyobb akkumulátor mellett is, mint a Realme GT 7 Pro 6000 mAh-s akkuja, de az esetleges túlmelegedés miatt maradtak a kisebb kapacitásnál. A Xiaomi 15 Pro várhatóan enyhén ívelt kijelzőt, ultrahangos ujjlenyomat-olvasót, és három 50 MP-es kamerát kínál: egy fő, egy ultraszéles és egy periszkópos teleobjektívet 3x optikai zoommal. A fő kamera OmniVision OV50K szenzort kap TheiaCel technológiával, ami kiemelkedő teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között és magasabb dinamikatartományban. A kamera dizájnja is változik, a vakut a modul külső részére helyezik.

Minden, amit a Xiaomi 15 Pro-ról tudni érdemes: akkumulátor, töltés és megjelenési időpont

A Xiaomi 15 Pro dizájnja és technológiai újításai mellett fontos megjegyezni a várható megjelenési időpontot is: az év végén számíthatunk rá. Az árról egyelőre nincs információ, de a készülék minden bizonnyal a prémium kategóriába fog tartozni a specifikációi alapján.