A realme GT 7 Pro specifikációi kiszivárogtak az internetre, és úgy tűnik, hogy komoly újításokkal készül a cég a következő zászlóshajó modelljéhez. Alig jelent meg a realme GT 6, máris érkeznek az első információk a GT 7 Pro-ról.

A kínai Digital Chat Station által kiszivárogtatott információk alapján a Realme GT 7 Pro 1.5K felbontású, enyhén ívelt képernyővel rendelkezik majd, és az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processzor hajtja

A kínai Digital Chat Station által kiszivárogtatott információk alapján a realme GT 7 Pro 1.5K felbontású, enyhén ívelt képernyővel rendelkezik majd, és az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processzor hajtja. A tripla kamerarendszer 50 megapixeles szenzorokkal lesz felszerelve, köztük egy IMX882 szenzorral, amely 3x optikai zoomot biztosít egy periszkópos kialakításban.

Ez a telefon lesz az első realme eszköz, amely IP69-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a legmagasabb porállóságot (IP68) és kiemelkedő vízállóságot (IP69) jelenti. Ez utóbbi olyan szintű védelmet biztosít, amely ellenáll a magas nyomású és magas hőmérsékletű vízsugaraknak is.

A realme GT 7 Pro egy speciális, szilícium-karbon akkumulátorral érkezik, amely várhatóan több mint 5000 mAh kapacitású lesz, és minimum 80W-os vezetékes gyorstöltést támogat. A készülék akár 16 GB RAM-mal és 1 TB belső tárhellyel lesz elérhető, így bőséges helyet biztosít a felhasználók számára. Az OLED kijelző mellett ezek a specifikációk biztosítják, hogy a GT 7 Pro versenyképes maradjon a csúcskategóriás okostelefonok piacán.

A készülék bemutatása az októberi Snapdragon 8 Gen 4 bejelentése után várható.

Realme GT 7 Pro specifikációk

  • Képernyő: 1.5K felbontású, enyhén ívelt, OLED
  • Lapka: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4
  • Memória: 16 GB RAM, 1 TB belső tárhely
  • Háromlencsés hátsó kamerarendszer: 50 MP szenzorok, IMX882 szenzor, 3x optikai zoom periszkópos kialakítással
  • Akkumulátor: szilícium-karbon, több mint 5000 mAh kapacitás, minimum 80W-os vezetékes gyorstöltés
  • Víz- és porállóság: IP69 tanúsítvány