Június elején mutatkozik be a Motorola néhány rendkívül vonzó összehajtható okostelefonja. A listán szerepel a RAZR 40 Ultra és a RAZR 40, amelyek összehajtható modellek és vetélytársai lehetnek a Galaxy Z Flip 4/5-nek, az OPPO Find N2 Flipnek és a Huawei P50 Pocketnek. Nos, a SnoopyTech (Twitter) tipster által most megerősített RAZR 40 Ultra új Motorola sorozatának specifikációi már elérhetőek. A telefon részletes GIF formában is látható, így csodálatos dizájnja már megcsodálható.

A Motorola RAZR 40 Ultra számos szivárgáson esett át nemrégiben, részletes sajtófotókon is feltűnt, amelyek a funkcióira utaltak. A tipster most megerősít minden specifikációt a készülékről. Egy prémium összehajtható klapkás okostelefonról van szó, melynek külső kijelzője 3,6 hüvelyk átmérőjű, 1066 x 1056 pixel felbontású.

A Motorola RAZR 40 Ultra az összehajtható okostelefonok piacán: riválisnak tűnik a Galaxy Z Flip 5 ellen

Az alattunk található lapka a Snapdragon 8+ Gen 1, míg a belső panel 6,9 hüvelyk, Full HD+ felbontású és 165Hz-es frissítési rátával rendelkezik. A 32 MP-es szelfikamera diszkréten van beépítve a kijelzőbe, és a két fél mintha tökéletesen összezárna, ha a lentebb látható GIF-re nézünk. A RAZR 40 Ultra akkumulátora 3800 mAh, a töltés pedig vezetéken keresztül, 33W teljesítménnyel történik. A készülék IP52 minősítésű, tehát ellenáll a víz és por cseppeknek.

A kamerákat tekintve, egy 12 MP-es fő szenzort találunk itt, F/1.5-ös rekeszértékkel, valamint egy 13 MP-es ultrawide szenzort. Az okostelefon támogat egyfajta “Flex Mode”-ot, amely lehetővé teszi a készülék különböző szögekben történő rögzítését távoli fényképek készítéséhez, vagy a tartalom megfelelő megjelenítéséhez. SnoopyTech-nek van számunkra egy ára is. Az 8 GB RAM-mal rendkező készülék várhatóan 1169 euróba kerül (kb. 440 000 Ft).

A Galaxy Z Flip 5 valódi riválisának tűnik, és a fiatalabb közönséget célozza meg, ha megnézzük a különböző színekben elérhető készülékeket. Várjuk, mit tartogat a RAZR 40, a Motorola által előkészített első középkategóriás összehajtható telefon. Ez várhatóan olcsóbb lesz, a bemutatóján várhatóan 900-1000 euróba (kb. 337 000 – 375 000 Ft) kerül majd. Június 1-jén minden részletre fény derül!