A világhálón hemzsegő szivárgások, képek és specifikációk után a Motorola hivatalosan is bejelentette az új összehajtható telefonok piacra dobásának dátumát. A RAZR 40 és RAZR 40 Ultra készülékeket a “Fordítsd meg a forgatókönyvet” jelmondattal tervezik bemutatni. Az alábbiakban részletezzük a legújabb híreket.

A Motorola RAZR 40 és RAZR 40 Ultra titokban fednek fel részleteket: Új generációs összehajtható telefonok kerülnek bemutatásra júniusban

Motorola RAZR 40 Ultra

A Motorola RAZR 40 Ultra a cég teljes jogú zászlóshajója lesz, a Samsung Galaxy Z Flip4, sőt a közelgő Z Flip 5 közvetlen versenytársa. A legfrissebb szivárgások részletes képeket mutattak az összehajtható telefonról, felfedve annak új nevét és néhány kulcsfontosságú funkcióját.

A RAZR 40 Ultra 3,5 hüvelykes külső kijelzőt kap, amellyel olyan alkalmazásokat lehet majd használni, mint a Google Térképek, Snapchat, TikTok, Whatsapp, de még a Netflix és YouTube is. Bevezetésre kerül egy újfajta “Flex Mode” is, ahol a zsanér különböző szögekben rögzíthető, például szelfik készítésekor.

A telefon várhatóan 6,8 – 6,9 hüvelykes főkijelzővel érkezik. A belső részben Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 nyolcmagos processzor, akár 512 GB tárhely és 12 GB RAM, valamint 32 megapixeles belső kamera lesz. Külső oldalon két kamera lesz: 12 megapixeles széles látószögű (IMX563) és 13 megapixeles ultra-széles látószögű (SK Hynix Hi1336).

A készülék több vonzó színárnyalatban is elérhető lesz, köztük a 2023-as év színének választott Viva Magenta színben.

Motorola RAZR 40

A RAZR 40 az új összehajtható telefonok sorozatának alapmodellje. A pletykák szerint ez egy elérhetőbb árú készülék lesz, kisebb külső kijelzővel. Ebben a modellben is megtalálható lesz a “Flex Mode”, az IPX8 vízállósági minősítés, és egy 6,7 – 6,8 hüvelykes összehajtható kijelző.

Bár hivatalos képeken már látható volt a készülék, a hardverrel kapcsolatos információk még mindig kevesek. Azt találgatják, hogy egy középkategóriás processzor lesz a motorja, tehát elképzelhető, hogy ez lesz az elérhetőbb összehajtható telefon.

Várható, hogy a bemutató előtt még további információk szivárognak ki a telefonokról, azonban a teljes hardverleírás, valamint az árak hivatalosan június 1-jén, a bemutató alkalmával kerülnek bejelentésre.