Május hónap híres újdonsággal indult a Google-tól, a költséghatékony, de jelentős fejlesztéseket tartalmazó Pixel 7a bemutatásával. Az Amazon Németország oldalán európai, így magyar vásárlóink is leadhatták a rendelésüket. Legfrissebb híreink szerint a kiszállítások már teljes gőzzel folynak.

Google Pixel 7a vásárlás az Amazon DE-ről: meglepetés töltőt is kapunk

Egy olvasónk, aki 2023. május 15-én rendelte meg a Pixel 7a-t az Amazon DE oldalán, május 22-én kapta meg a csomagját a futártól. A végösszeg, forintra átszámolva, 192 000 Ft volt. Az összeget euróban rendezte, és a telefon dobozában talált egy kellemes meglepetést – egy 30W teljesítményű, USB-C porttal rendelkező töltőt kapott ajándékba.

Az ajándék töltőn túl egy másik meglepetés is várta. A korábban ingyenesen ígért Pixel Buds A fülhallgató ugyan nem volt a csomagban, de helyette kapott egy e-mailben küldött kódot. Ezt a kódot a rendelés leadását követő 14 napon belül aktiválhatja, és a telefon rendelésétől számított 45 napon belül beválthatja a fülhallgatóért.

Olvasónk, nagyra értékelte az ajánlatot, amely szerinte rendkívül előnyös volt egy jól felszerelt telefonért. Az Amazon DE-n te is megtalálhatod a Google Pixel 7a-t.