Idén nyáron ismét ingyenes 5G hozzáférést biztosít ügyfeleinek a Vodafone Magyarország. A promóció keretében minden olyan lakossági, mikro-, kis- és középvállalkozás részt vehet, akinek jelenlegi előfizetése nem tartalmazza az 5G hozzáférést. A 60 napos díjmentes időszak célja, hogy az ügyfelek megismerkedjenek az ötödik generációs mobilhálózat előnyeivel, mint például a gyorsabb internetelérés, a HD videók zökkenőmentes streamelése, valamint a stabilabb videókonferenciák és gyorsabb adatátvitel.

Automatikus aktiválás, nincsenek bonyodalmak

A Vodafone az 5G hálózatot szakaszosan vezeti be, és az aktiválási folyamat teljesen automatizált. Ez azt jelenti, hogy az ügyfeleknek nincs teendőjük az aktiválással vagy a lemondással kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy az 5G hozzáférés kihasználásához 5G-kompatibilis mobiltelefonra és SIM-kártyára, valamint 5G lefedettségű területre van szükség. A lefedettségi térképet a szolgáltató weboldalán lehet megtekinteni.

Közel egymillió ügyfelet érint

Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója szerint az 5G-t először használó ügyfelek különösen nagy hasznát vehetik a díjmentes időszaknak, hiszen így kipróbálhatják a szolgáltatás előnyeit különböző élethelyzetekben, legyen szó fesztiválozásról, családi nyaralásról vagy munkavégzésről. A vállalat sajtóközleménye alapján ez a lehetőség közel egymillió lakossági és üzleti ügyfelet érinthet, hozzájárulva a feledhetetlen nyári élményekhez és a zavartalan kapcsolattartáshoz.