Mindenki nagy izgalommal várja a Huawei Mate 60-as modell megjelenését, amely már gyártás alatt van. Egy friss képsorozat, amely valószínűleg az összeszerelés helyszínéről származik, megmutatja a telefon több színopcióját, és megerősíti az új kialakítást, beleértve a kör alakú kamera szigetet is.

HUAWEI Mate 60

A lila változatnál az üveg felső része homályos, míg az alsó része tiszta, így két árnyalatot mutat azonos színen belül, attól függően, hogy honnan éri a fény. Az elefántcsont-fehér verzió teljesen szürke az alsó részén, míg a fekete változat úgy tűnik, nincs meg ez a design elem. Ezt nem tudjuk biztosan megerősíteni vagy cáfolni, mivel a képek távolról készültek, és az átka is nehezíti az értékelést.

HUAWEI Mate 60

A telefonról készült kép, amelyet valaki a kezében tart, érdekesen tiszta és tükröződés nélküli. Ez valószínűleg egy látványterv, amely előrevetíti, hogy milyen lesz a Huawei Mate 60. A telefonon a kamerák egy körben vannak elrendezve, és középen egy “Xmage” feliratot is láthatunk. A kamerák elrendezése is változhat majd, attól függően, hogy alapmodellről, Pro változatról vagy egy Porsche Dizájnos kiadásról van-e szó.

HUAWEI Mate 60

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!