Júliusban mindenkit lázban tart a Nothing Phone (2) piacra dobása. Most két izgalmas újdonságot is megosztunk veletek a telefonról: a Nothing márka friss előzeteseket publikált a készülék dizájnjáról, emellett pedig Indiában már elindult az előrendelési időszak.

Nothing Phone (2)

A Nothing több előzetest is bemutatott, amelyek a telefon elő- és hátoldalát ábrázolják. A készülék 2023. július 11-én lesz hivatalosan is bemutatva a nagyközönségnek. A szelfikamerát középre helyezték, míg az oldal- és felső részeken szabályos kerekített sarkok figyelhetők meg. A Phone (2) modell 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel van felszerelve, amely Full HD+ felbontást és 120 Hz-es képfrissítést biztosít.

Új előzetes képek érkeztek a Nothing Phone (2) dizájnjáról, India már az előrendelésekkel készül

A készülék hátoldala nagymértékben hasonlít az elődére: átlátszó részekkel, amelyek átengedik a tekintetet a belső alkatrészek felé, és Glyph LED interfésszel, amely értesítések, töltés és fényjátékok megjelenítésére szolgál. Az alumínium keret enyhén ívelt lesz, szemben az előző modell lapos kialakításával. A pletykák szerint a Nothing márka ezzel próbálta előre borítani az iPhone 15 dizájnját.

A Nothing Phone (2) előrendelési folyamata Indiában indult el, ahol számos előnyt kínálnak. Azok, akik a Flipkart oldalon rendelik elő a telefont, számos kedvezményben részesülnek. Például a készülék hivatalos tokjának ára 70%-kal csökken, a hitellel vásárlók kedvezményt kapnak, a képernyővédő ára harmadára csökken, és a 45W-os töltőt 50%-os kedvezménnyel lehet beszerezni.

A Nothing Ear (Stick) fülhallgatót is jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni, ha a készülékkel együtt rendelik.