A OnePlus július 5-én két új telefont jelent be a Nord sorozatból, a Nord 3 és a Nord CE 3 5G modelleket. A vállalat már el is indította a feszültséget növelő kampányát, és nemrég megtudtuk, hogy a CE változat egy új, Aqua Surge nevű árnyalatban kerül a boltok polcaira. Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a telefonban egy új Qualcomm CPU lesz. Alább részletesebben kitérünk a témára.

OnePlus Nord CE 3 5G

A OnePlus Nord CE 3 5G körülbelül 280 euróba (11 ezer Ft, kerekítve felfelé) fog kerülni a debütálásakor, és egy Snapdragon 782G lapkát fog tartalmazni. Ez a lapka elődje a népszerű Snapdragon 778G+ 5G-nek, és körülbelül 5% -kal javítja a teljesítményt. A lapka órajele 2,7 GHz, és Adreno 642L GPU-t kap.

A OnePlus Nord CE 3 5G „Aqua Surge” árnyalatban érkezik, a Snapdragon 782G lapka jelenlétét pedig hivatalosan is megerősítették

A OnePlus megerősítette, hogy ez a modell az Aqua Surge, egy nagyon vonzó elektromos kék árnyalatban fog megjelenni. A kép alapján látható, hogy a telefon hátulja enyhén ívelt, a szélei egyenesek, és hátul egy hármas kamera beállítás található. Sajnos, nincsenek további információk erről az eszközről.

A OnePlus Nord CE 3 5G „Aqua Surge” árnyalatban érkezik, a Snapdragon 782G lapka jelenlétét pedig hivatalosan is megerősítették

Feltételezem, hogy a hátul egy 50 vagy 64 MP-es kamera található, két 2 MP-es szenzorral kiegészítve. Mivel a Nord CE 2 5G utódja, valószínűleg itt egy nagy AMOLED panelt találunk, növelt frissítési sebességgel és FHD+ felbontással.

A bemutató július 5-én lesz, és akkor minden szükséges információt megtudhatunk.