Bár inkább új részleteket vártunk a Nothing következő telefonjáról, a mai hír azonban a start-up első okostelefonjára, a Nothing Phone (1)-re vonatkozik. A cikk címe is utal rá, hogy a készülék hamarosan megkapja az Android 14 Beta 1 frissítést, talán már május 10-től.

Az első Nothing Phone hamarosan megkapja az Android 14 Beta 1 frissítést, talán május 10-től

Miért éppen május 10? Mert ekkor kerül megrendezésre a Google I/O 2023 keynote konferenciája, ahol hivatalosan is bemutatják az Android 14-et, majd az esemény után elindul a Beta program a partneri telefonokon. Közepén áprilisban már láthattuk ezt a frissítést a Pixel okostelefonokon, ahogy azt korábban itt beszámoltuk.

A Nothing csapata az Android 14 Beta 1 korai hozzáférésével jobban odafigyelhet a frissítés integrációjára a Nothing OS-szel, így a felhasználói élmény zökkenőmentes lehet. A végleges frissítés egybeeshet a Nothing OS új verziójának stabil frissítésével a második félévben, amikor érkezik a Nothing Phone (2).

Egyébként az első Android 14 Beta a Pixel telefonokon apró UI javításokat, több grafikai képességet és adatvédelmi és biztonsági intézkedéseket hozott.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!