A hajtogatható telefonok csatájában újabb izgalmas fejleményekkel találkozhatunk, ugyanis miután a Samsung Galaxy Z Flip 5 bemutatkozott a legélesebb fotóján, a Motorola RAZR Ultra is a figyelem középpontjába került. Az új készüléket Evan Blassnak köszönhetően láthatjuk a legújabb képeken.

Az új Motorola RAZR Ultra elképesztő képeken tárul elénk, bevetésre kész a hajtogatható telefonok piacán

A hírek szerint a Motorola valóban átalakította a készülék külső burkolatának teljes területét képernyővé, két kivágással a kamera számára. Egy hajtogatható, csuklós telefonról van szó, amely a pletykák szerint valamikor 2023. június 1. környékén debütálhat. A nevek között szerepel a Motorola RAZR+ és a Moto RAZR 2023 is, de egy Lite verzió is szóba kerülhet.

A képeken azt láthatjuk, hogy a külső képernyőn az óra megjelenítése, betűtípusa és a háttér színe is személyre szabható. Az ikonokkal is lehetőségünk van játszani. A külső képernyőn megjeleníthetők értesítések, kis widgetek, időjárás-információk vagy dátum. A Motorola számos témát és háttérképet is készített az ebben a részben található külső képernyőhöz, sőt még játékokat is.

A telefon piros és fekete színben jelenik meg, és úgy tudjuk, hogy Snapdragon 8+ Gen 1 processzort, 12 GB RAM-ot, 6,7 hüvelykes P-OLED főképernyőt és 3640 mAh-s akkumulátort kap.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!