A Samsung idén valószínűleg korábban jelenti be új hajtogatható telefonjait. A Galaxy Z Fold5 néhány nappal ezelőtt már megjelent hiteles ábrázolásokon, és nem sokkal később az OnLeaks tipster posztolta a Galaxy Z Flip5 képeit is. Ez az új hajtogatható készülék most színes tokokban jelenik meg, amelyeket Kínából származó gyártók készítettek. Így megerősítést nyer a telefon által alkalmazott dizájn. További részletek alább.

A Samsung Galaxy Z Flip5 dizájnja megerősítve, színes tokokban bukkant fel a weben

A kínai tokgyártóknak pontos információik kell legyenek a telefonról. Így a Galaxy Z Flip5 3,4 hüvelykes külső panelje megerősített, csakúgy mint az előlapon lévő két érzékelőből és egy LED vakuból álló fényképezőgép-előkészítő rendszer. A telefon 165 x 71,8 mm méretű és csupán 6,7 mm vékony kinyitott állapotban. Egy 6,7 hüvelykes AMOLED belső panelt is kapunk, 120 Hz-es képfrissítési rátával és Full HD+ felbontással.

A Galaxy Z Flip5 hátlapja alatt valószínűleg egy Snapdragon 8 Gen 2 processzor található, legalább 8 GB LPDDR5X RAM-mal és 128 GB UFS 4.0 tárhellyel. Az akkumulátor kapacitására vonatkozóan nincsenek információk, de a telefon vezetékes módon 25W-tal tölthető. A tokok változást mutatnak az élek terén, amelyek most laposak és fényesek.

A Samsung egy új zsanért fog bemutatni, amely lehetővé teszi a telefon szinte légmentes összehajtását. Az interneten az szerepel, hogy a Samsung új hajtogatható telefonjai idén korábban érkeznek, valószínűleg július végén, egy különleges Unpacked esemény keretében.