A japán Amazon webárúházra véletlenül felkerült, majd eltávolított Pixel Tablet termékoldal alapján úgy tűnik, hogy a táblagép Hazel és Porcelain színben lesz kapható. A 79 800 jen ár a jelenlegi árfolyamon körülbelül 199 500 forintnak felel meg. A termékoldalon 2023. június 20-át jelölték meg a tervezett megjelenési dátumként, ami egy héttel korábbi, mint a pletykált június 27-i megjelenés a Pixel Fold esetében.

Amazon baki! A Google Pixel Tablet megjelenése és ára szivárgott ki váratlanul!

A Porcelain (fehér) változat modellszáma GA04750-JP, amiben a “JP” valószínűleg a Google Japánra vonatkozó országkód. A Hazel változatot kifogyottként listázzák, bár nem tudjuk, hogy ez csak azért van-e, mert a készüléket még nem hirdették be hivatalosan.

Amazon baki! A Google Pixel Tablet megjelenése és ára szivárgott ki váratlanul!

A Google Pixel Tablet várhatóan 10,9 hüvelykes képernyővel, 1600 x 2560 felbontással és Google Tensor 2 SoC lapkakészlettel érkezik majd. Ez ugyanaz a lapkakészlet, amely a Pixel 7 és Pixel 7 Pro modelleket is hajtja, és várhatóan a hamarosan bejelentésre kerülő Pixel 7a középkategóriás modellben is megtalálható lesz. A legfrissebb pletykák szerint a táblagép 8 GB RAM-mal és 128 GB/256 GB-os tárhelyopciókkal jelenik meg, előre telepített Android 13 rendszerrel.

A véletlenül közzétett Amazon Japán termékoldal alapján a Pixel Tablet egy töltőhangszóró dokkolóval érkezik majd, amely gyakorlatilag okoskijelzővé alakítja át a táblagépet. Lehet, hogy ezt előrendelve inghen fogjuk kapni..