Úgy tűnik, hogy a Xiaomi holnap számos eszközt fog bejelenteni Kínában. Elméletileg a reflektorfényben a Redmi K60 Ultra, egy csúcstelefon lesz, amely MediaTek Dimensity 9200+ lapkával rendelkezik. Egy előzetes már megerősítette ennek a modellnek a bevezetését. Azonban mellette a Xiaomi új összecsukható telefonját és talán a hatalmas 14 colos kijelzővel rendelkező Xiaomi Pad 6 Max táblagépet is bejelenthetik. Alább további részletek következnek.

A Redmi K60 Ultra holnap hivatalosan is bemutatkozik; Lehet, hogy a Xiaomi Mix Fold 3 összecsukható telefon és a hatalmas Xiaomi Pad 6 Max táblagép is vele érkezik

A Redmi K60 Ultra kapcsán már van néhány információnk, hiszen az elmúlt hetekben több pletyka is felmerült róla. 6,67 colos OLED kijelzővel, 1,5K felbontással és 144Hz-es frissítési aránnyal fog rendelkezni. 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik, 120W-os vezetékes töltést támogat és MediaTek Dimensity 9200+ 5G lapkát kap, amely vetélytársa a Snapdragon 8 Gen 2-nek. Azt pletykálják, hogy a modell a következő hónapokban globálisan a Xiaomi 13T Pro néven kerül majd forgalomba. Már felbukkant a Geekbench-en, tehát a CPU már megerősített.

redmi k60 Ultra

Úgy hírlik, más érdekes eszközök is bemutatásra kerülhetnek. Ilyenek között találjuk az összecsukható Xiaomi Mix Fold 3-at, a hatalmas Xiaomi Pad 6 Max táblagépet, de a Redmi Pad 2 is szóba jött. Nézzük ezeket sorban.

A Xiaomi MIX Fold 3 már kapott egy előzetest. Továbbra is karcsú kivitelezésű marad, mint elődje. A motorháztető alatt Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapka található, és egy fotózásra alkalmas beállítást kap, amely egy wide, egy ultrawide és két telefotó kamerát tartalmaz, ezek közül az egyik periszkópikus szenzorral rendelkezik. Természetesen nem maradhat el a Leica optika és a lencsék gyártójának beállításai sem.

Xiaomi Pad 6 Max

Felmerült egy táblagép is, ami versenytársa lehet az iPad Pro 12.9-nek vagy a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra-nak. Ez a Xiaomi Pad 6 Max, amelyet a tippelő, Digital Chat Station nemrégiben említett. Úgy tűnik, hogy 14 colos kijelzővel és nagy felbontással fog érkezni. A motorháztető alatt Snapdragon 8+ Gen 1 lapka található, mint a Pro változatban.

A táblagép stylus támogatással rendelkezik, 20 MP-es előlapi kamerát és 50 MP-es hátlapi szenzort tartalmaz, négy hangszórót és legalább 10.000 mAh-s akkumulátort kap. Nagy eséllyel gyors töltési lehetőség is lesz benne. Sajnos kicsi az esélye, hogy ez a táblagép globális szinten elérhetővé válik, de kíváncsiak vagyunk, milyen tervei vannak a cégnek és milyen bevezetéseket terveznek Európában.

Egyelőre azon eseményre koncentrálunk, ami holnap kerül megrendezésre, és biztosan a Redmi K60 Ultra csúcstelefon bemutatását fogja hozni.