Izgalmas hírek a Xiaomi kedvelőinek! Augusztusban néhány, hamarosan megjelenő Xiaomi készülék már meg is kapta a kínai 3C minősítést. Az engedélyezett eszközök között találjuk a Xiaomi MIX Fold 3-at, a Xiaomi Pad 6 Max-ot, a Redmi K60 Extreme Edition-t és a Redmi Pad 2-t. A tanúsítványokból kiderült, mennyire erős töltéssel rendelkeznek az új eszközök:

  • Xiaomi MIX Fold 3: 67W töltéssel.
  • Xiaomi Pad 6 Max: 67W töltéssel.
  • Redmi K60 Extreme Edition: 120W töltéssel.
  • Redmi Pad 2: 22,5W/18W töltéssel (modell függvényében változhat).

Ráadásul további részletek is napvilágot láttak az Ipari és Információs Technológiai Minisztérium tanúsítványi platformjáról. Egy új készülék, amit “2308CPXD0C” kódjelzéssel ismerünk, engedélyt kapott a hálózati eszközökhöz való csatlakozásra. Ez a modell egy 67W gyorstöltést támogató MDY-12-EF töltővel van felszerelve. Ez alapján feltételezhetjük, hogy ez a modell a Xiaomi MIX Fold 3 lehet.

A Xiaomi új eszközei megkapták a kínai 3C tanúsítványt; Megtudtuk milyen gyorsaságú töltéssel érkeznek!

A Digital Chat Station néven ismert tech-blogger szerint a Xiaomi MIX Fold 3 valószínűleg egy “könnyű és vékony csúcskategóriás” készülék lesz, amely egy “Leica teljes fókuszú négykamerás” rendszert kap. A hátoldali négylencsés kamera 3.2X portré középponti fókuszú és 5X periszkópos telefotó lencsét tartalmazhat. Emellett a készülékben valószínűleg a Snapdragon 8 Gen 2 lapka lesz a “motor”.

A Xiaomi új eszközei megkapták a kínai 3C tanúsítványt; Megtudtuk milyen gyorsaságú töltéssel érkeznek!

A Xiaomi Pad 6 Max esetében a készülék már korábban megkapta a Bluetooth SIG tanúsítást. A fejlesztési kódja “yudi”, és a MIUI 14 operációs rendszeren fut, a verziószám pedig V14.0.0.15.TMHCNXM.

A Redmi K60 Extreme Edition-t már láttuk az IMEI adatbázisban. Valószínűleg a Dimensity 9200 lapka hajtja majd meg.

A Redmi Pad 2-ről pedig annyit tudni, hogy 10 hüvelykes 2K LCD kijelzője lesz, amely 90Hz-es frissítést támogat. Az eszköz 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik. A Redmi Pad 2 várhatóan Snapdragon 680 lapkával és 8000mAh-s akkumulátorral érkezik.