A Xiaomi, mint a világ egyik legnépszerűbb okostelefon márkája, továbbra is fejleszti termékpalettáját. A XiaomiUI információi szerint a cég már dolgozik a következő generációs Xiaomi 13T szérián, melynek részeként a Xiaomi 13T Pro feltűnt az IMEI adatbázisban. A Xiaomi 13T Pro és a Redmi K60 Ultra modellszámai alapján a készülékek várhatóan 2023 júliusában kerülhetnek piacra.

A Xiaomi 13T Pro új, erőteljes MediaTek Dimensity 9200 processzorral lesz felszerelve, ami a cég eddigi eszközein még nem volt jelen. A Redmi K60 Ultra elsőként Kínában kerülhet forgalomba, míg a Xiaomi 13T széria a globális piacon válik elérhetővé.

Az okostelefonok kódneve “corot” és a belső MIUI build-ek a MIUI-V23.4.7 verziószám alatt találhatók. Ezek a készülékek titokban tesztelés alatt állnak, de már így is lenyűgözőnek tűnnek, és idővel további funkciók válnak majd ismertté.

A XiaomiUI által szolgáltatott információk alapján a Xiaomi 13T széria ígéretesnek tűnik, és várhatóan a márka hírnevét tovább erősíti majd. A hivatalos bejelentésre és a részletes specifikációkra azonban még várni kell.