A OnePlus nemrégiben bejelentette a legújabb OxygenOS 13.0.1 frissítést, amely számos újítást és javítást tartalmaz. Ezt követően most jobban megvizsgáljuk, milyen változásokat hoz ez az új verzió.

A OnePlus, OxygenOS 13.0.1 frissítése: Újdonságok és javítások a részletekben

A OnePlus 11 nemrégiben megkapta az Android 14 Beta verzióját, és most következik a következő OxygenOS frissítés, pontosabban az OxygenOS 13.0.1. A frissítési naplóban szerepel egy biztonsági javítás 2023 áprilisára, de számos más újdonság is található.

A OnePlus híres arról, hogy a közösségi visszajelzéseket nagyon komolyan veszi. Ennek köszönhetően a rendszer stabilitása is javult, de megjelent egy új funkció is, melynek segítségével lehúzással bezárható az alkalmazástároló. Az alkalmazástárolóban található zavaró vonalat is eltávolították a jobb esztétikai élmény érdekében. A felhasználók panaszkodtak, hogy az alkalmazástároló aktiválásakor egy vonal jelent meg a gyakran használt alkalmazások alatt, de ez a frissítéssel megszűnt.

A OnePlus, OxygenOS 13.0.1 frissítése: Újdonságok és javítások a részletekben

A frissítés további érdekessége, hogy mostantól felfelé húzással a widgetekről is elérhető az alkalmazástároló, ami korábban csak a widgeteknél nem volt lehetséges. A OnePlus továbbá javított a Shelf óra widgetén, mely a városok nem teljes megjelenítési hibáját okozta. Korábban a leíró szöveg néhány területen takarásban volt.

Az OxygenOS 13.0.1 frissítés ezenkívül támogatást nyújt a 32 megapixeles telefotó képekhez, és javítja a 4K felbontású, 60 FPS videók stabilizálását. A OnePlus továbbra is ígéretet tesz arra, hogy a jövőben is komolyan veszi a felhasználói visszajelzéseket.