Az ma már közismert elektronikai cég, Nothing, bemutatta a vezeték nélküli fülhallgatójának, a Nothing Ear modellnek az új verzióját, a Nothing Ear (2)-t. Az eseményen bejelentették, hogy az Ear (2) modell továbbfejlesztett zajszűréssel rendelkezik, és hasonló dizájnt kapott, mint az elődje.

Az új fülhallgatók támogatják az LHDC 5.0 audio kodeket, amely lehetővé teszi a Hi-Res hangstreaminget. A fülhallgatók lehetővé teszik a profilokkal testre szabható hangzást, amely lehetővé teszi a fülbemászók hangjának kalibrálását az egyéni hallásigények szerint.

A Nothing Ear (2) fülhallgató továbbfejlesztett zajszűréssel és testre szabható hangzással még jobb hangminőséget biztosít

Az alkalmazásban elérhető egy gyors teszt, amely meghatározza az egyéni hallási igényeket, de az alkalmazás további egyenlítő beállításokat is kínál. Az Ear (2) modell adaptív zajszűrővel rendelkezik, valamint 11,6 mm-es meghajtókkal és egy új grafén és poliuretán membránnal. A beszéd érzékelése most a szélzaj csökkentésével és jobb elszigeteléssel történik. A fülhallgatók képesek a dual pairingre is.

Az akkumulátor élettartama akár 36 óráig is elérhető, beleértve a töltőtokot és a szállítási időt. Az Androidhoz elérhető a Google Fast Pair és a Windows-hoz a Microsoft Swift Pair támogatás. A töltőtok IP55 tanúsítvánnyal rendelkezik a víz- és porállóság érdekében, míg a fülhallgatók IP54 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Nothing Ear (2) fülhallgató 149 euróba (57.00 Forint) kerül és már elérhető a Nothing weboldalán, a nothing.tech-on.