A realme már piacra dobta a realme 11 sorozatot, beleértve a realme 11 Pro-t és Pro+ modelleket, valamint a 4G és 5G változatokat. Most azonban egy új taggal bővítették a palettát: a realme 11X 5G-vel, melynek külsejét egy nem várt fotón keresztül ismerhettük meg.

A telefon hamarosan, még ebben a hónapban megjelenik Indiában. A képeken jól látható, hogy a készülék felső részén középen található a kamera. A telefonon látható egy szép lapos keret is, de sajnos sok egyéb részletet nem tudunk róla. Előző pletykák szerint két színben érkezik: Midnight Black és Purple Dawn, kétféle memória és tárhely opcióval: 6 GB/128 GB és 8 GB/128 GB.

realme 11X 5G

A realme 11X 5G megjelenése hasonlít a korábban Tajvanban bemutatott realme 11 5G-hez. Azt is tudjuk, hogy az új modell 33W-os töltést támogat, nem pedig a várt 67W-ot. Várakozásaink szerint kedvező áron kínál majd egy 50 MP-es főkamerát és egy 2 MP-es makró vagy bokeh mellékkamerát.

Az energiát egy 5000 mAh-s akkumulátor szolgáltatja, és valószínűleg egy gyors frissítési frekvenciájú LCD kijelzővel rendelkezik. A telefonon a realme UI 4.0 rendszer fut majd, ami több új funkciót és testreszabási lehetőséget kínál.