A realme GT5 Pro-ról nemrégiben érkezett a hír, hogy Snapdragon 8 Gen3 lapkával érkezik, és ma egy újabb hírt oszthatunk meg veletek: a készülék dizájnjának részletei, köszönhetően a frissen Kínában megkapott TENAA tanúsítványnak. A telefon fehér színben bukkant fel a képeken, és az óriási hátlapi kamera modul azonnal szemet szúrt.

realme GT5 Pro

Egyre több márka fordul az óriási hátlapi kör alakú kameramodulok felé, miután a OnePlus Open is ezt a megoldást választotta. A kör alakú kamera ötlete azonban nem újkeletű, már korábban is találkoztunk vele. A realme GT5 Pro esetében azt is megfigyelhetjük, hogy a kamera kiemelkedik a telefon hátuljából. A modul négy kamerával van felszerelve, és egyelőre nem biztos, hogy tartalmaz-e periszkóp telefoto kamerát, ahogyan korábban pletykálták.

A realme GT5 Pro kialakítása

A telefon fényes fémkerettel rendelkezik, az előlapon pedig az ívelt oldalsó élekkel kialakított kijelző dominál. Szeretnénk visszatérni a kamera kialakítására, és emlékeztetni titeket arra, hogy a telefon Sony IMX szenzorokat fog használni. Ezek között egy új modellt is megtalálunk, az IMX966 nevűt, ami 1/1.4″ méretű. Ez a szenzor olyan teljesítményt nyújt majd, mint egy 1 inch-es IMX989 szenzor, köszönhetően egy speciális, rétegzett kialakításnak.