Október vége mindig újdonságokat hoz, és most a Motorola a rugalmas hardver és MI funkciók terén hozott izgalmas újításokat. Az innovációkat a Lenovo Tech World 2023 rendezvényen mutatták be, és alább részletesen is kivesézzük őket.

Adaptive Display Concept

Motorola

Az első termék a listán egy összecsukható képernyő, amelyet a Motorola Adaptive Display Concept-nek nevez. Miért adaptív? Mert a felhasználó igényeihez igazodva hajlítható. Alapértelmezetten egy 6,9 hüvelykes Android okostelefonként működik, de egy mozdulattal a csuklónk köré tekerhető, hogy okoskarkötőként vagy okosóráként használjuk, bár első ránézésre ez a megvalósítás kissé nagyméretűnek tűnik.

Motorola

Kisebb méretben, a csuklón viselve, az elérhető képernyő mérete 4,6 hüvelykre csökken. Ez az egész koncepció emlékeztet arra, amit a Lenovo 2016-ban bemutatott: egy összecsukható okostelefonra, ami okosórává alakítható.

MotoMI

A MI fejlesztéseken is dolgoznak, különösen egy MotoMI névre hallgató személyi asszisztenssel PC-khez és okostelefonokhoz. Ez a MI modell folyamatosan tanul és alkalmazkodik a felhasználó igényeihez, miközben megőrzi annak magánéletét. Természetes hangfelismeréssel vagy szöveggel kínál interakciót, például kérdésekre adott válaszokkal, üzenetek szerkesztésével vagy programozással. A MotoMI eszközön helyben dolgozik, ellentétben más, felhőalapú megoldásokkal.

Motorola MI Concept

Motorola

Egy generatív MI-t is bemutattak, amely az eszközön futva lehetővé teszi a felhasználók számára a vizuális élmény testreszabását. Például fotót tölthetünk fel arról, amit viselni fogunk, és a MI egyedi háttérképeket generál és integrál egy témába.

2.0 Mobile Doc Scan

Az 2.0 Mobile Doc Scan nagyon érdekes: dokumentumokat szkennelhetünk be, és a MI model javítja a minőséget az árnyékok és ráncok csökkentésével.

Motorola

Továbbá van egy MI szövegösszefoglaló funkció, amely növeli a produktivitást hosszú dokumentumok összefoglalásával. Emellett van egy Adatvédelmi Tartalom Elhomályosítás funkció, amely MI-t használ a személyes adatok azonosítására és elmosására a közösségi média bejegyzéseiben.

További részletekért és információkért kattintsatok ide!