A Snapdragon 8 Gen3 lapkával felszerelt telefonok új hulláma a láthatáron, és 2023. október 26-án, azaz ma mutatkozik be a Xiaomi 14, ami a világon az első telefon, mely ezt a csúcslapkát használja. Már tudjuk, hogy az OPPO Find X7 Pro és a realme GT5 Pro is ezt a platformot választja, most viszont azt is megtudtuk, hogy a Honor Magic6 Pro is ezzel az új lapkával érkezik. Lássuk a részleteket.

A Honor Magic6 Pro az iPhone Dynamic Island stílusával érkezik

A Magic6 Pro egy olyan beépített MI nyelvi modellel büszkélkedhet, ami akár 7 milliárd paramétert is képes kezelni, ezzel adva meg a szükséges erőt egy új személyi asszisztens, a YOYO működéséhez. Mivel a feldolgozás a készüléken belül történik, személyes adataid maximális biztonságban vannak.

A Honor márka jóvoltából a személyi asszisztens segítségével kérdezhetsz, rövid videókat készíthetsz fotóidból és videóidból, és specifikus válaszokat kaphatsz kérdéseidre. Egy másik újítás a Magic Capsule, egy multimodális interakciós módszer, amely figyelemkövetéssel működik, és kihasználja a Snapdragon Seamless technológiát, lehetővé téve különböző alkalmazásokban való navigálást.

A telefonon felfedezhetünk egy olyan értesítési rendszert, amely az iPhone-on megszokott Dynamic Island stílusú, és újdonságként érkezik a MagicRing is, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint a Connected Camera, a Connected Input és a többkészülékes képernyő megosztás.