A július végén érkező Samsung Unpacked 2023 eseményen új hajtogatható telefonok, táblagépek és okosórák bemutatására kerül sor. Mi különösen a hajtogatható telefonokra figyelünk, köztük a Galaxy Z Fold5-re, amely a látszat szerint nem lesz túlságosan különböző az elődjétől, legalábbis dizájn szempontjából.

Samsung Galaxy Z Fold5: Az apró változások mélyebb elemzése, amelyek a hajtogatható telefon dizájnjának fejlődését mutatják

A mai napon fényképeket láthatunk a hajtogatható telefonhoz tervezett tokról, amely megerősíti a korábban @onleaks által közzétett renderelt képeken látható megjelenést. Az általános benyomás az, hogy könnyen összekeverhetünk egy Z Fold4-et egy Z Fold5-tel, ha nem figyelünk oda a kisebb változásokra.

A legnagyobb változás természetesen az új zsanér lesz, amely lehetővé teszi a telefon tömített zárást, a hajtogatható képernyő részei közötti rések nélkül. A mai fotókon egy kétrészes átlátszó tokot láthatunk, amely bemutatja a hátlapi kamera, a csatlakozók és a hangszórórács kivágásait.

Samsung Galaxy Z Fold5: Az apró változások mélyebb elemzése, amelyek a hajtogatható telefon dizájnjának fejlődését mutatják

Lehet, hogy további vizuális újdonságok a készülék színváltozataiban jelennek meg, ami különbséget jelent az elődmodellhez képest. A legtöbb újítás belül található, ahol a Snapdragon 8 Gen2 processzort, a gyors tárolót, esetleg nagyobb akkumulátort és természetesen egy frissített fotószerkezetet találunk.

Az is felmerült, hogy a bemutató a július végén lesz, jelezve, hogy a Motorola és a Google nyomást gyakorol a Samsungra a hajtogatható telefonok piacán, és intézkedéseket hoznak a Fold5 és Flip5 modellek kereskedelmi rendelkezésre állásának felgyorsítása érdekében.