Az interneten már számtalan híresztelés született a vivo X100 Pro+ telefonról. Bár ez a modell a sorozat legizgalmasabb darabja, mégis valószínű, hogy nem lesz mindenhol kapható. Előfordulhat, hogy csak a Pro verzió jut el Európába, mint tavaly. Nemrég új adatok láttak napvilágot az alap- és a Pro modellel kapcsolatban.

Néhány tippelő a Weibo platformon új információkat osztott meg ezekről a telefonokról. Egyik érdekes infó, hogy a MediaTek hamarosan, november 6-án bejelenti az új Dimensity 9300 lapkáját. A vivo pedig várhatóan november 13-án, 14-én vagy 15-én mutatja be az X100-as sorozatot. A lapka különösen fontos, mivel a Pro változatban ez lesz a fő “agy”, és 2024-ben a Snapdragon 8 Gen 3-mal lesz a fő versenytársa.

A Digital Chat Station forrásból kiderült, hogy a vivo X100 alapmodelljének hátlapjára egy Sony IMX920 szenzorral ellátott kamera kerül. Emellett egy 5100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit 120W teljesítménnyel tölthetünk vezetékkel. A telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést.

A vivo X100 Pro esetében pedig egy Sony IMX989 szenzorral felszerelt kamera vár ránk, és benne egy 5400 mAh-s akkumulátor dolgozik. Töltése itt is 100W-os vezetékkel történik, de emellett 50W teljesítménnyel vezeték nélkül is tölthetjük. A két készülék kameraadottságai nagyon hasonlóak, csak a fő szenzorokban térnek el.

A hírek szerint egy Sony IMX663 ultrawide szenzort és egy 64 MP-es periszkópos zoom kamerát is találunk a készülékeken.