A Honor ma leleplezte le az új középkategóriás modelljét, az X9b-t, ami az X9a utódja. Emléksztek az X9a-ra? Európában mint Honor Magic5 Lite néven mutatkozott be. Ha a Honor követi a megszokott gyakorlatot, az X9b világszerte Honor Magic6 Lite néven is ismertté válhat. Ezt a telefont egyelőre csak Szaúd-Arábiában mutatták be, de nézzük meg, mit kínál.

Honor X9b

A Honor X9b hátulja választhatóan üvegből vagy bőrből készül, és jellegzetes kör alakú kameramodullal rendelkezik. Az ívelt 6,78 colos AMOLED kijelzője 1200 x 2652 pixel felbontású és 120Hz-es frissítési sebességgel bír. A készülékben a Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 lapkája dolgozik, 12 GB RAM és 256 GB belső tárhellyel.

Honor X9b

A hátlapi 108 MP-es főkamerát egy 5 MP-es ultrawide és egy 2 MP-es makró szenzor egészíti ki. Az előlapon egy 16 MP-es selfie kamera található. A 5800 mAh-s akkumulátort gyorsan, 35W-tal tölthetjük. Az eszköz Android 13-at futtat, amin a MagicOS 7.2 interfész is helyet kapott. Három színben lesz kapható: Sunrise Orange, Midnight Black és Emerald Green. Az ára egyelőre ismeretlen.

Honor X9b

Ahogy említettük, elképzelhető, hogy a modellt globálisan Honor Magic6 Lite néven dobják piacra, de ezt még nem erősítették meg. Várjuk a további híreket.