A Nubia nemrég bejelentette, hogy július 3-án Kínában bemutatja a REDMAGIC 9S Pro játékra optimalizált okostelefont. Ma a márka közzétett egy posztert, amely megerősíti a készülék meghajtásáért felelős lapka nevét.

Red Magic 9S Pro
REDMAGIC 9S Pro

A REDMAGIC 9S Pro a Snapdragon 8 Gen 3 Leading verzióval lesz felszerelve. Ez az overclocked, azaz túlhúzott verziója a hagyományos Snapdragon 8 Gen 3 lapkának. Emlékeztetőül, a tavaly júliusban bejelentett REDMAGIC 8S Pro a Snapdragon 8 Gen 2 Leading verzióval rendelkezett.

Red Magic 9S Pro
Snapdragon 8 Gen 3 Leading

A Snapdragon 8 Gen 3 Leading verzió CPU és GPU sebessége 3,4 GHz és 1 GHz-re lett növelve. A poszteren az is szerepel, hogy a lapkát LPDDR5x RAM és UFS 4.0 tárhely egészíti ki. A Nubia még nem árulta el a REDMAGIC 9S Pro további specifikációit. Úgy tűnik, hogy az új chipen kívül nem sok újdonságot kínál majd a tavaly novemberben bejelentett REDMAGIC 9 Pro-hoz képest.

Az új telefon várhatóan 6,6 hüvelykes AMOLED FHD+ kijelzővel érkezik, amely 120Hz-es frissítési rátát kínál. Az új chip mellett akár 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel, valamint 6500mAh-s akkumulátorral és 80W-os gyorstöltéssel rendelkezhet. A kamerarendszer egy 16 megapixeles képernyő alatti előlapi kamerát és egy 50 megapixeles (fő, OIS-szel) + 50 megapixeles (ultraszéles) + 2 megapixeles (makró) tripla hátsó kamerát tartalmazhat.