A ZTE már nem ismeretlen név az okostelefonok világában, és különösen igaz ez a fényképezőgépek terén. Most a Nubia, a ZTE egyik almárkája, továbblép egy új technológiával. A korábbi modellek, mint a Nubia Z50S Pro vagy az Axon 40 Ultra, már rendelkeztek 35 mm-es kamerával. De most egy új mérföldkőhöz érkeztünk: a 35 mm-es kamerát egy 1 colos szenzorral egészítik ki.

A Nubia 35 mm-es kamerával és 1 colos szenzorral rukkol elő
A Nubia 35 mm-es kamerával és 1 colos szenzorral rukkol elő

Egy tippelő, Digital Chat Station, osztott meg egy prototípus fotót, ahol a már említett Nubia Z50S Pro mellett látható egy új készülék. Ennek a fényképezőgép-moduja jóval nagyobb, talán három-négyszer is annyi, mint a korábbi modelleké.

Spekulációk folynak arról, hogy az új készülék végül Nubia Z50S Ultra néven kerülhet a boltokba. Ebben az esetben egy igazi “szörnyeteg” jut a piacra, amiben a Sony IMX989 szenzor lehet a fényképezőgép kulcsa. További részletek egyelőre nem ismertek.

Ez az újítás igazán érdekes lehet azok számára, akik komolyan veszik a mobilfotózást. De lesz-e elég erős ez az újítás ahhoz, hogy a Nubia meghódítsa a prémium kategóriát?

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!