2024. június 25-én a Motorola bemutatta a Moto RAZR 50 és Moto RAZR 50 Ultra telefonokat, és ezek külső kijelzőjén egy különleges újdonság jelent meg: a Google Gemini. A RAZR 50 Ultra az első olyan összecsukható telefon, amely gyorselérést kínál a Geminihez. A telefonhoz 3 hónapos Google One AI Premium előfizetést is kapunk, amely lehetőséget nyújt a Gemini Advanced modell használatára plusz költség nélkül. Emellett 2 TB tárhelyet biztosít a Google szolgáltatásaiban, mint a Gmail, Docs és Google Photos.

A Google Photos támogatja a telefon külső kijelzőjét is, így megtekinthetjük, törölhetjük és megoszthatjuk fotóinkat és videóinkat. A Photos okos funkciói, mint a Magic Editor, Magic Eraser és Photo Unblur szintén elérhetők. A Google egy Ask Photos funkción is dolgozik, amely a Geminit egy intelligens keresőmotorrá alakítja a fotógyűjteményünkben.

Új funkciók a Moto RAZR 50 Ultra telefonban

  • Photomoji: Egy fényképből emojit vagy matricát készíthetünk, amelyet azonnali üzenetküldő alkalmazásokban használhatunk.
  • Moto Magic Canvas: Lehetővé teszi, hogy kulcsszavak megadásával képeket hozzunk létre.
  • Style Sync: Saját háttérképeket készíthetünk úgy, hogy a ruhánkról vagy a környezetünkről készítünk fotót.
  • Magic Compose: Üzeneteket hozhatunk létre lazább vagy formálisabb stílusban.

A RAZR 50 Ultra összecsukható telefon különleges újdonságai között a Google Gemini integrációja és az innovatív funkciók biztosítják a felhasználók számára a prémium élményt. Az új modellek megjelenésének pontos árát és elérhetőségét a Motorola hivatalos csatornáin érdemes követni.