A REDMAGIC bemutatta a legújabb fejlesztését, a Gaming Laptop 16 Pro-t, az MWC 2024-en, Sanghajban. Ez az új gamer laptop azonnal felkeltette az érdeklődést a prémium kivitelezésével és lenyűgöző specifikációival.

REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro
REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro

Az alumíniumötvözetből készült laptop burkolata 32 precíziós CNC folyamaton ment keresztül, hogy elérje a végső formáját. Ez a részletgazdagság és minőség a MacBook termékcsaládhoz hasonló szintet képvisel, elegáns, tartós és prémium érzetet nyújtva.

A laptop számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik: a hátsó panelen található a tápcsatlakozó, egy USB-C, egy HDMI, két USB-A és egy hálózati kábel port, míg az oldalakon további USB-A, SD kártya és audio csatlakozók találhatók. Ez a sokféle port biztosítja a felhasználók számára a szükséges rugalmasságot, akár játékra, akár professzionális munkára használják az eszközt.

Dizájn és kivitelezés

REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro

A vizuális megjelenés is figyelemre méltó, a fedélen és a zsanéron elhelyezett RGB világítású “REDMAGIC” logóval. A billentyűzet teljes méretű, iránygombokkal és numerikus billentyűzettel, ami ritkaságszámba megy a gamer laptopok világában. A billentyűzet világítása személyre szabható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy saját igényeikhez igazítsák azt.

Specifikációk és teljesítmény

A Gaming Laptop 16 Pro hivatalosan július 3-án debütál a REDMAGIC Gaming Universe New Product Launch eseményen. A specifikációk lenyűgözőek, és a legújabb játékok mellett más nagy erőforrás-igényű feladatokhoz is ideálisak.

REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro

REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro specifikációk:

  • Processzor: Intel Core i9-14900HX
  • Videokártya: NVIDIA RTX 4070, 8GB GDDR6
  • Kijelző: 16 hüvelyk, 2.5K felbontás, 16:10 képarány, 100% DCI-P3 színtér lefedettség
  • Kivitel: 6-os sorozatú alumíniumötvözet, CNC megmunkálással
  • Csatlakozók: USB-C, HDMI, USB-A, hálózati kábel, SD kártya, audio
  • Világítás: RGB világítás a logó és a “REDMAGIC” karakterek számára

A REDMAGIC Gaming Laptop 16 Pro július 3-án kerül piacra, és várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a gamerek és a professzionális felhasználók körében egyaránt.