A Huawei P70 körüli várakozás egyre növekszik, különösen a kamera funkcióit illetően. A megjelenési dátum még nem ismert, de a piacon már felmerülő információk alapján körvonalazódik a készülék profilja, főként a fényképezőgép terén.

Huawei P70: Innovatív 100 mm-es Periszkóp Kamera; Úttörő Optikai Zoom a Mobilfotózásban

A legfrissebb értesülések szerint a P70 sorozat egyik modellje egy különleges periszkóp telefotó kamerával fog érkezni, amely 100 mm-es fókusztávolsággal és 4X-es optikai zoommal rendelkezik. Ez a specifikáció jelentős újításnak számít a mobiltelefon-piacon, ahol a 2X, 3X, 5X és 10X zoomok a megszokottak. A @DigitalChatStation forrása alapján a Huawei egy fejlett 100 mm-es periszkóp kamera rendszert tesztelt, ami új szintre emeli a mobilfotózást.

A Huawei P70 Pro modell további részletei is figyelemre méltóak. A készülék egy 1 hüvelykes Sony IMX 989 főkamera szenzort kap, ami Octa Phase Detection technológiával rendelkezik a gyorsabb autofókusz érdekében, valamint egy Quad Bayer színszűrővel, ami csökkenti a képzajt és javítja a fényérzékenységet.

Ezen felül az Omnivision OV50H 50 megapixeles szenzor is helyet kap a készülékben, ami a legújabb technológiákkal biztosít kiemelkedő képminőséget és maximális fényfelvételt. A P70 Pro egy hibrid lencserendszert is tartalmaz, ami javítja az kép tisztaságát, csökkenti a kromatikus aberrációt és általánosságban növeli a képminőséget.