Megérkezett Magyarországra a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, a HUAWEI FreeBuds 6i, amely középkategóriás ár mellett kínál csúcskategóriás zajszűrő technológiát. Az új modell 35 órás üzemidőt biztosít, és körülbelül 42.990 forintos áron érhető el.

Az új FreeBuds 6i a gyártó harmadik generációs intelligens, dinamikus zajszűrő technológiájával (Intelligent ANC 3.0) van felszerelve.

Ez a technológia valós időben módosítja a zajszűrési beállításokat a környezeti tényezők alapján, 34 különböző felhasználói helyzet figyelembevételével. A zajszűrési teljesítményt tovább növeli a zajszűrő kamra és az új, bőrbarát gumiharangok.

A fülhallgató három mikrofonból álló rendszere pontosan gyűjti össze a környezeti zajokat, ami 50 százalékkal jobb jelerősség-zaj viszonyt eredményez. Az aktív zajszűrés hatékonyságát a 2,4-szer nagyobb számítási teljesítmény és a 11 mm-es négy-mágneses dinamikus meghajtó biztosítja. Az új technológiák révén a FreeBuds 6i átlagosan 27 decibellel csökkenti a zajt minden frekvenciatartományban.

Kiemelkedő akkumulátor-élettartam

A HUAWEI FreeBuds 6i akár 35 órányi zenelejátszást biztosít töltőtokkal, és 8 órányit a fülhallgató egyetlen feltöltésével. Gyors, 10 perces töltéssel akár 4 órányi lejátszást is nyújt. A 11 mm-es ultramágneses mélyhang-meghajtóval és az LDAC HD audiokodekkel felszerelt fülhallgató erősebb basszus hangzást biztosít egészen 14 Hz-ig.

A felhasználók személyre szabhatják a hangélményt a Multi-EQ hatások segítségével, amelyek akár 10 sávos hangszínszabályzást biztosítanak, lehetővé téve a zenék finomhangolását az egyéni ízlésnek megfelelően.

Ár és elérhetőség

A HUAWEI FreeBuds 6i ajánlott fogyasztói ára 42.990 Ft. A termék már kapható a MediaMarkt, Yettel online és offline üzleteiben, az Alza és eMAG webáruházában, illetve további kisebb értékesítő partnereknél.