Az HMD hamarosan újabb modellel bővíti saját márkás okostelefonjainak kínálatát. Az új HMD View-ról kiszivárgott képek és specifikációk alapján a telefon modern dizájnnal és erős hardverrel kívánja felhívni magára a figyelmet. A készülék három különböző színben érkezik: Meteor Black, Ice és Velvet, ami már önmagában is izgalmassá teszi a választékot.

A dizájn szempontjából a HMD View elegáns vonalakat követ, a szivárgott képek alapján mindkét látható színváltozat – az Ice (szürke) és a Velvet (piros) – kifejezetten vonzó. Az Ice letisztult, modern hatást kelt, míg a Velvet vibráló, feltűnő megjelenést biztosít a készüléknek. A fekete (Meteor Black) változat ugyan nem szerepel a kiszivárgott képek között, de várhatóan a klasszikus stílust képviseli majd.

HMD View: kiszivárgott képek és részletek az új okostelefonról
HMD View: kiszivárgott képek és részletek az új okostelefonról

A HMD View FHD+ OLED kijelzővel rendelkezik, amely élénk színeket és kiváló kontrasztot biztosít. A kijelző mérete még nem került nyilvánosságra, de a technológia alapján kiváló vizuális élményre számíthatunk. A hátlapon található 50 MP-es főkamera optikai képstabilizátorral (OIS) van felszerelve, ami jelentősen javítja a képminőséget, különösen gyenge fényviszonyok között.

Snapdragon 6s Gen 3 chipsettel jön az új HMD View
Snapdragon 6s Gen 3 chipsettel jön az új HMD View

A készülék lelke a Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3 SoC, amely valójában egy újrabrandelt Snapdragon 695, ami 5G támogatással bír. Ez a chipkészlet biztosítja a gyors és hatékony működést, valamint a zökkenőmentes multitaskingot. A 8 GB RAM tovább növeli a készülék teljesítményét, így a felhasználók kényelmesen használhatják egyszerre több alkalmazást is. Az akkumulátor kapacitása 4700 mAh, ami elegendő energiát biztosít egy teljes napos intenzív használathoz.

A hivatalos megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de a kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, hogy az HMD-nek mozgalmas hónapjai lesznek, mire hivatalosan is bemutatják az új modellt. Az érdeklődés már most nagy, hiszen a HMD View számos izgalmas funkcióval és modern dizájnnal kecsegtet.

Specifikációk összefoglalása

  • Kijelző: FHD+ OLED
  • Főkamera: 50 MP, optikai képstabilizátorral (OIS)
  • RAM: 8 GB
  • Akkumulátor: 4700 mAh
  • Chipkészlet: Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3
  • Színek: Meteor Black, Ice, Velvet