Amazon-nal hétfőn új termékajánlóval jelentkezünk! Most egy olyan konyhai eszközt mutatunk be, mely egészségesebbé teszi főzési rutinjait. Ez nem más, mint a COSORI ‎CP158-AF Air Fryer. Bár kisméretű modellről van szó, mégis tágas helyet biztosít az ételek elkészítésére, és 11 előre beállított programmal rendelkezik a kedvenc ételek tökéletes elkészítéséhez. A következő sorokban részletesebben is bemutatjuk.

Az egész család egészséges étkezését támogatja a COSORI ‎CP158-AF Air Fryer 11 programjával

A gyártó szerint ez a készülék energiatakarékos. Egy hagyományos sütőhöz képest 55%-kal kevesebb elektromos energiát fogyaszt. Erős teljesítményű, a sütési hőmérséklet 75°C és 200°C között állítható. A készülék teljesítménye 1700W, mérete 30 x 30 x 32 cm, súlya 5.4 kilogramm. 5.5 literes sütőterével egész családja számára képes ízletes, egészséges meleg ételt készíteni.

Tudom, hogy ezt a készüléket Magyarországon is értékesítik (megtaláltam az Árukereső.hu-n), de az Amazon DE-n sokkal olcsóbb: 39.200 forint szállítási díjjal együtt, további költségek nélkül. Az Amazon.de híres megbízhatóságáról és kiváló ügyfélszolgálatáról, ráadásul a szállítási idők is rendkívül gyorsak, Magyarországra is gyors és zökkenőmentes a szállítás.

COSORI CP158-AF

Az Air Fryer csomagjában angol nyelvű receptkönyvet talál, amelyben 100 receptet próbálhat ki. A készülék meglehetősen csendes, a zajszint maximum 55 dB. Hosszú ideig melegen tarthatja vele családja étkeit, hús, zöldség és hal sütésére alkalmas, de akár pizzát, kenyeret vagy süteményeket is elkészíthet vele. Fontos megemlíteni, hogy ez az Air Fryer elnyerte a Red Dot díjat vonzó dizájnjáért és könnyű tisztíthatóságáért.

COSORI CP158-AF

Jelenleg több mint 54.000 pozitív vélemény olvasható róla az Amazon DE-n. A COSORI ‎CP158-AF Air Fryer itt rendelhető meg.