Amikor a technológia rajongójaként szemléljük az LG újításait, mindig lenyűgöző dolgokat fedezhetünk fel. Hiába távoztak a telefonpiacról, ez a vállalat még mindig képes olyan forradalmi termékeket létrehozni, mint a legújabb LG StanbyMe Go. Ez egy 27 hüvelykes monitor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy elfér egy kézitáskában. Könnyedén szállítható és beállítható bárhol. Mintha csak egy táblagép és okostévé hibridje lenne, saját operációs rendszerrel. Vegyük tehát szemügyre, mi minden rejtőzik ebben a modern “kézitáskában”.

LG StanbyMe Go

Az LG StanbyMe Go (27LX5) egy 27 hüvelykes, érintőképernyős monitor, amit egy kézitáska belsejébe építettek, és beépített akkumulátorral rendelkezik. A képernyő 1920 x 1080 pixel felbontású, amit akár vízszintesen, mint egy okostévé, akár függőlegesen is használhatunk, például TikTok videók vagy Instagram feedek görgetésére. A kézitáska tartalmaz egy külön rekeszt a távirányítónak, töltőkábelnek és egyéb kiegészítőknek.

LG StanbyMe Go

A készülék 20W-os négyutas sztereó hangszórókat tartalmaz, a beépített akkumulátor pedig akár 3 óra üzemidőt biztosít. Az LG StanbyMe Go a cég okostévéinél is használt webOS operációs rendszeren fut, támogatja az Apple AirPlayt, és képes tükrözni az Androidos telefonok vagy táblagépek tartalmát. Ez azt jelenti, hogy könnyedén hozzáférhetünk mobilalkalmazásokhoz, mint például a Facebook, Instagram, TikTok vagy akár játékok. Ha valaki Samsung csúcstelefont használ, akár a DeX Mode-ot is használhatja vezeték nélkül vagy HDMI-n keresztül.

LG StanbyMe Go

Az LG StanbyMe Go támogatja a Dolby Visiont és a Dolby Atmos hangzást, emellett MIL-STD-810H katonai minősítéssel rendelkezik, amely ellenáll a sokkoknak, porral szemben, és vízhatlan. A monitor kézitáskája 67 x 43,3 x 11,9 cm méretű és kézifogóval rendelkezik a könnyebb szállítás érdekében. Ez a funkcionalitás és a hordozhatóság páratlan kombinációja teszi ezt az eszközt ideálissá bármilyen helyszínen való használatra, legyen az egy gyors prezentáció az üzleti találkozón vagy egy pihentető filmnézés a parkban.

A készülék strapabíró kialakítású, így nem kell aggódnunk a mindennapi használat során keletkező karcolások vagy ütődések miatt. Ez különösen hasznos, ha gyakran utazunk vagy helyről helyre mozgunk.

Az LG még nem jelentette be a StanbyMe Go hivatalos árát, de már tudjuk, hogy a kereskedelmi bevezetés június 7-én Dél-Koreában várható. Így mindössze néhány nappal vagyunk a piacra dobásától. Hamarosan kiderül, hogy az LG ezen új “kézitáskája” hogyan fogja meghódítani a technológiai világot. Az biztos, hogy ezzel az eszközzel az LG újra bebizonyította: ők továbbra is az innováció éllovasai között vannak.