Ma ismét egy különleges termékkel szeretnénk meglepni titeket az Amazon Németország kínálatából. Most, hogy korábban sötétedik, úgy éreztük, itt az ideje egy különleges világítási eszköznek. Egy éjjeli lámpára bukkantunk, ami sokkal több mint egy egyszerű lámpa: hordozható hangszóróval rendelkezik és többszínű LED-világítással. Ráadásul még az időt is mutatja, és ébresztőóra funkcióval is rendelkezik, ami kifejezetten praktikus ebben az évben.

Ez az eszköz 10,5 x 10,5 x 12 cm-es méretű, és öt különböző funkcióval büszkélkedhet: hordozható hangszóró, éjjeli lámpa LED-világítással, ébresztőóra, Bluetooth hangszóró és telefonhívásokhoz használható kihangosító. Mikrofonja is van, így a készülékkel Bluetooth-on keresztül beszélgetéseket is lefolytathatsz. Ráadásul van egy microSD kártyahely is, így offline módon is hallgathatsz rajta zenét. Többféle mód közül választhatsz, és a világítás szintjét is gyorsan szabályozhatod.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Kiváló minőségű Bluetooth-os, többszínű éjjeli lámpát ajánlunk, mely egyben ébresztőóra és hordozható hangszóró is

A termék ára most 36 euró, ami körülbelül 13 500 Ft. Ráadásul ha a termék alatt található kuponkódot használod, akkor még 10%-os kedvezményt is kaphatsz. A szállítás díja hozzáadódik az árhoz, de ha több hasznos terméket is a kosaradba teszel, érdemes lehet további kedvezményekért nézelődni.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Kiváló minőségű Bluetooth-os, többszínű éjjeli lámpát ajánlunk, mely egyben ébresztőóra és hordozható hangszóró is

Úgy gondoljuk, hogy ez az eszköz kiváló választás lehet a gyerekek számára, de az év ezen szakaszában a szülők is örömmel használhatják. Kompakt, intelligens és a képek alapján úgy tűnik, hogy akár kültéri lámpaként is használható. Észrevettük, hogy a termék rengeteg pozitív visszajelzést kapott az oldalon. A 5 az 1-ben lámpát itt adhatjátok hozzá a kosarhoz!