Az Amazon Prime Day végre itt van! Ez a globális kampány július 11-12 között zajlik, és számos elektronikai termék kihagyhatatlan ajánlatát hozza el nekünk. Ha van Amazon Prime előfizetésed filmekre és sorozatokra, akkor te is kihasználhatod ezeket az exkluzív ajánlatokat, amelyek kifejezetten a Prime előfizetőknek szólnak. Az Amazon DE ajánlatát már megnéztük, most pedig arról beszélünk, hogyan rendelheted meg a kívánt termékeket. Természetesen van néhány ajánlatunk is az alábbiakban.

Hogyan használhatod ki az Amazon Prime Day ajánlatait?

A Prime Day alkalmával nagy kedvezménnyel kínált termékek többsége az Amazon vagy a cég partnerei által gyártott. Bár sok termék nem rendelhető közvetlenül Magyarországra, van lehetőségünk a MyGermany.com nevű csomagátirányító szolgáltatást használni (vagy akár egy Németországi rokont, vagy ismerőst). Csak létre kell hoznod egy fiókot ezen a platformon, és át kell irányítanod a csomagot a megadott címre, az utasításokat követve.

Később megkapod a csomagot otthon, és ebben az időszakban tényleg megéri, mivel a termékek többsége akár 60-70%-os kedvezménnyel is kapható. Érdemes több terméket is rendelni egyetlen rendelésben, a MyGermany-n keresztüli szállítási költségek hozzávetőlegesen 9500 Ft-tól indulnak.

Fire TV Stick 4K

Fire TV Stick 4K

69%-os kedvezménnyel, az egyik legnépszerűbb termék ezekben a napokban a Fire TV Stick 4K. Ez egy dongle, amelyet bármelyik tévéhez vagy monitorhoz csatlakoztathatsz, és okostévévé alakítja azt. Most csak 22 euróba kerül (kb. 8210 Ft), és lehetővé teszi olyan streaming szolgáltatások használatát, mint a YouTube, Amazon Prime, Netflix, Disney+ és HBO Max. A csomagban távirányító is található, így a vezérlés egyszerű. Itt rendelheted meg a dongle-t!

Echo Pop okos hangszóró

Echo Pop okos hangszóró

Ha szeretnél egy Alexa virtuális asszisztenssel rendelkező hangszórót, amely integrálja a Spotify-t, az Apple Music-ot és az Amazon Music-ot, az Echo Pop a tökéletes választás. Jelenleg 67%-os kedvezménnyel kapható, így az ára csak 18 euróra (kb. 6690 Ft) csökkent. Méretei 99 x 83 x 91 mm, 49,5 mm-es első hangszóróval rendelkezik, és magas minőségű Lossless hangot szolgáltat. Wi-Fi hálózatokhoz csatlakozik, és lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsd otthonod intelligens eszközeit. Itt rendelheted meg a hangszórót!

Amazon Fire Max 11 táblagép

Az ajánlatok között megtaláltuk a cég által nemrégiben bemutatott legújabb és legerősebb táblagépét is. Az Amazon Fire Max 11 egy 11 hüvelykes, 2K felbontású kijelzővel, MediaTek lapkával, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és microSD kártyafoglalattal rendelkezik.

Amazon Fire Max 11 táblagép

Akár 14 órás üzemidőt is kínál, van hozzá dedikált billentyűzet és stylus is, amelyeket íráshoz és rajzoláshoz használhatsz (ezeket külön kell megvásárolni). A táblagép Dolby Atmos támogatású sztereó hangszórókkal rendelkezik, és ebben az időszakban csak 169 euróba (kb. 62650 Ft) kerül. Itt rendelheted meg!

További eszközök az Amazon DE ajánlatában:

    • Fire HD 8 Kids Pro gyermek táblagép – 80 euró (kb. 29700 Ft)
    • Echo Dot (5. gen.) okos hangszóró – 22 euró (kb. 8210 Ft)
    • All-New Kindle (2022) e-könyv olvasó – 70 euró (kb. 25970 Ft)
    • Blink Outdoor kültéri megfigyelő kamera – 69 euró (kb. 25670 Ft)
    • Amazon Echo Show, kijelzős okos hangszóró – 50 euró (kb. 18600 Ft)

További Amazon Prime Day ajánlatokat itt találsz!