Az OPPO nemrégiben rántotta le a leplet a Reno 10 mobiltelefon-sorozatról (1, 2), de ezen felül is volt még egy meglepetésük. A cég új fülhallgatója, az Enco R2 is bemutatásra került, melyek a korábbi Enco termékek stílusát követve, 13,4 mm-es hangszórókkal és frissített Bluetooth 5.3 technológiával érkeznek.

OPPO Enco R2

Az Enco R2 fülhallgatók kettős színárnyalatú kivitelben pompáznak, melyeket arany színű hangsúlyok tesznek még vonzóbbá. Az audióélményt a Hi-Fi audió feldolgozó lapka fokozza, ami a hallgatók részére még kiemelkedőbb hangminőséget biztosít. Az Enco R2 modell Bluetooth 5.2 támogatással is rendelkezik, így képes a kettős csatlakozások kezelésére és a testreszabható érintésvezérlésre. A fülhallgató akkumulátora egy töltéssel akár hat órás használatot is lehetővé tesz, míg a töltőtokkal együtt ez az időtartam akár 25 órára is növelhető.

Az OPPO bemutatta a legújabb Enco R2 vezeték nélküli fülhallgatókat

Az OPPO fülhallgató jellemzője a neuronhálózatok alkalmazása (MI), amely képes csökkenteni a hívások során felmerülő háttérzajt, akkor is, ha a környezet rendkívül zajos. A fülhallgató IP54 minősítése végett ellenáll a vízfröccsenésnek. Az “in-ear” dizájn jellemzi, így nincs szükség aktív zajcsillapításra. Az Enco R2 fülhallgató körülbelül 50 dolláros áron lesz elérhető júniustól, ami körülbelül 17 200 forintnak felel meg.