Az OnePlus Nord 3 már az elmúlt évben is folyamatosan a hírekben volt, de eddig még nem láthattuk piacra lépni. Végül az OnePlus Nord 2 utódja az OnePlus Nord 2T lett, ám az OP Nord 3 kiadása továbbra is várat magára. Ma kiderült, hogy a telefon már szerepel a cég honlapján, és hamarosan bemutatkozik a Nord Buds 2R fülhallgatóval együtt.

A Nord 3 5G korábban már szivárgott adatokkal jelent meg, és minden jel szerint a OnePlus Ace 2V, amelyet Kínában már márciusban piacra dobtak. A készülék 6.7 hüvelykes 1.5K AMOLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési rátával. Belül a MediaTek Dimensity 9000 processzor dolgozik, amelyet már az OPPO Find X5 Pro-ban is találhatunk, tehát nem újdonság.

Az OnePlus Nord 3 5G felbukkant a vállalat hivatalos honlapján, közeleg a bemutató

A telefon 256 GB tárhellyel rendelkezik, az operációs rendszer pedig az Android 13-as verziója OxygenOS 13 felülettel. Optikai részről egy hármas kamera rendszer gondoskodik, amelyben egy 64 MP-es fő szenzor, egy 8 MP-es ultrawide lencse, és egy 2 MP-es makro vagy bokeh kamera található. Az előlapon egy 16 megapixeles kamera foglal helyet, és a lista végén a 5000 mAh-s akkumulátor áll, 80W-os töltéssel.

A Nord Buds 2R fülhallgató részletes specifikációi még nem ismertek.